Strong Hub
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
IT [50]
Tutoriale [25]
Jocuri [19]
Cautare
Calendar
«  Martie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Vineri, 04.19.2024, 8:16 AM
Principala » 2010 » Martie » 15
Mozilla a facut publica prima versiune beta a Thunderbird 3, cu numele de cod Lanikai.

Disponibila pentru Windows, Mac si Linux, versiunea beta aduce cateva schimbari notabile la clientul desktop email gratuit si open-source. Aceasta nu este o surpriza insa, deoarece Mozilla Messaging a anuntat ca scopul acestei lansari este de a rezolva problemele create prin upgradarea motorului Gecko ce alimenteaza programul.


Lanikai este prima lansare semi-stabila a Thunderbird pentru a utiliza Gecko 1.9.2, care este acelasi motor utilizat si de Firefox 3.6.
O noua functie de securitate este ca Lanikai solicita ca extensiile sa provina de pe un server sigur utilizand protocolol HTTPS sau sa fie semnate digital. Fara intrunirea unei dintre aceste cerinte, extensia nu va fi instalata.

Mai exista inca cateva probleme cunoscute ce persista in Lanikai. Acestea includ un conflict cu add-on-ul Kaspersky Anti-Spam, un bug ocazional de interfata e-mail plain-text ce impinge butoane ... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 334 | Adăugat de: Brother | Data: 03.15.2010 | Comentarii (0)

Cei mai bogati miliardari din industria tehnologica si-au crescut averile colective cu 55.8 miliarde $ anul trecut, in ciuda impactului recesiunii.

Bill Gates, cel care a condus in topul Fortune 500, a fost detronat de magnatul mexican in telecomunicatii Carlos Slim Helu, a carui avere personala de 53.5 miliarde $ a depasit averea fondatorului Microsoft, de 53 miliarde$.

Proprietarul Oracle, Larry Ellison, a avut o avere de 28 miliarde $ deoarece actiunile companiei sale au crescut cu 70% in 2009, in timp ce Steve Ballmer de la Microsoft si-a crescut averea la 14.5 miliarde $.

Si directorul Salesforce.com, Marc Benioff si-a crescut averea la 1.3 miliarde$. Azim Premji, presedinte al companiei software Wipro, si-a crescut averea cu 11 miliarde $ la 17 miliarde $.

In domeniul hardware, Michael Dell si-a crescut averea cu 1.2 miliarde $ la 13.5 miliarde $, in mare parte datorita investitiilor facute in afara firmei sale de PC-uri.

La zece ani dupa crash-ul dotcom, ... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 326 | Adăugat de: Brother | Data: 03.15.2010 | Comentarii (0)

Cercetatorii de la Rutgers University din SUA au creat un rootkit proof-of-concept capabil sa compromita cele mai multe functii ale unui smartphone.

Acestia au demonstrat cum un atac software ar putea determina un smartphone sa inregistreze o intalnire sau sa urmareasca locatia utilizatorului sau.

Spre deosebire de virusi, rootkit-urile ataca sistemele de operare si pot fi detectate doar din afara unui sistem de operare corupt cu tool-uri specializate.


"Am demonstrat ca persoane cu o anumita experienta generala de utilizare a computerului pot crea malware rootkit pentru smartphone-uri. Urmatorul pas este sa lucram la metode de aparare", a spus porfesorul Liviu Iftode.

Metodologia proof-of-concept arata ca toate functiile unui smartphone, incluzand microfonul si sistemul GPS, ar putea fi controlate de un hacker, a spus Richard Kirk, directorul pentru Europa a firmei de securitate Fortify Software.
Aceasta inseamna ca dezvoltatorii de aplicatii pentru smartp ... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 325 | Adăugat de: Brother | Data: 03.15.2010 | Comentarii (0)

Star Storage, leader in solutii pentru stocarea, arhivarea si managementul informatiilor (date si documente), anunta introducerea pe piata din Romania a primelor biblioteci de benzi bazate pe generatia 5 a tehnologiei LTO (Linear Tape Open), tehnologie de backup pe banda de ultima generatie.

Introducerea in premiera a noului standard LTO-5 confirma inca o data pozitia de leader a companiei Star Storage in furnizarea de solutii customizate, bazate atat pe discuri cat si pe benzi magnetice, pentru a raspunde tuturor provocarilor legate de stocarea, protectia si accesibilitatea datelor.

Noile biblioteci de benzi bazate pe tehnologia LTO-5 ofera o crestere de peste 85% a capacitatii de stocare, oferind in acelasi timp o viteza de transfer cu 15% mai mare fata de standardul LTO-4, precum si posibilitatea partitionarii mediului de stocare. Aceste inovatii, impreuna cu facilitatea de criptare nativa a datelor, imbunatatesc semnificativ rolul benzilor in procesul de retentie, arhivare ... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 345 | Adăugat de: Brother | Data: 03.15.2010 | Comentarii (0)

Cota de piata a Microsoft Windows Mobile scade in SUA, in timp ce sistemul de operare Google Android creste puternic.

Potrivit analistului de piata comScore, RIM (Research in Motion) este lider pe piata platformelor mobile smartphone in SUA, cu 43% din abonatii smartphone din America.


Apple a fost pozitionat pe locul doi cu o cota de 25.1% (in crestere cu 0.3%), urmat de Microsoft cu 15.7% (o scadere de 4% fata de octombrie 2009), Google cu 7.1% (in crestere cu 4.3%) si Palm cu 5.7%.
comScore a spus ca platforma Google Android continua sa castige rapid cota de piata.

Cu toate ca texting-ul a fost de departe cea mai populara aplicatie, cu 63.5% din abonatii smartphone utilizand SMS-ul, un numar in crestere de abonati utilizau dispozitivele pentru Web browsing (28.6%). Accesarea retelelor social media a fost activitatea cu cea mai rapida crestere, cu o crestere de 3.3% fata de octombrie 2009, 17.1% din abonatii americani utilizand dispozitivele lor pentru social ... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 326 | Adăugat de: Brother | Data: 03.15.2010 | Comentarii (0)


Copyright Strong Hub © 2024Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?