Strong Hub
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
IT [50]
Tutoriale [25]
Jocuri [19]
Cautare
Calendar
«  Martie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Joi, 04.25.2024, 8:13 AM
Principala » 2010 » Martie » 16 » Avast 5, un antivirus gratuit de nota 10 prezentare generala si setari
8:48 PM
Avast 5, un antivirus gratuit de nota 10 prezentare generala si setari
Este incredibil cat de bun este acest antivirus pentru pretul sau (gratuit), Avast 5 Free poate tine piept fara nici un fel de problema celor mai de puternice aplicatii de securitate, eu stiu multe aplicatii comerciale care nu ofera ce are Avast 5Free, in schimb au nerusinarea sa ceara o gramada de bani pe niste aplicatii care nu valoreaza doi bani, nu dau nume.

Instalarea este una lipsita de evenimente deosebite, exceptie fac cele doua momente in care ni se ofera cu bunavointa instalarea browserului Google Chrome si momentul in care installer-ul ne invita sa ne alaturam retelei Avast, asta bineinteles pentru imbunatatirea ser…., voi alegeti daca doriti sa instalati google chrome sau participati la reteaua avast cu informatii, bineanteles anonim.

Interfata este foarte draguta, aerisita, totul este foarte clar de la prima vedere, stiti voi, verde=bun, galben=atentie si rosu=nasol, asta cu culorile este Status Bar-ul si ne comunica in permanenta care-i treaba cu antivirusul, daca unul dintre realtime shield-uri este oprit ne anunta imediat si astfel noi putem lua masuri.

Pe partea stanga avem setarile de scanare, acestea sunt organizate ca si la celelalte solutii, Quick Scan, Full Scan etc, in afara de acestea putem crea si noi moduri de scanare cu ajutorul butonului Create Custom Scan, un lucru bun dupa parerea mea. Mai jos, tot in sectiunea scan avem Boot-time Scan, aceasta optiune ne permite sa scanam hard disk-ul inainte de intrarea sistemului de operare, o chestie buna pastrata de la vechiul Avast.

Tab-ul cel mai important este Real-Time Shields, aici putem modifica in amanunt comportamentul diferitelor module, aici putem gasi: File System Shield, Mail Shield, Web Shield, P2P Shield(retele de tip torrent, gnutella etc), IM Shield(scanare de instant masage:yahoo messenger, gtalk, msn etc), Network Shield si Behavior Shield.

As putea sa fac textul asta de 20 de pagini si tot nu as termina, cel mai bine este sa urmariti tutorialul video despre Avast 5 Free, care este probabil cel mai bun antivirus free ( gratuit ) la ora actuala.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta!

Categorie: Tutoriale | Vizualizari: 547 | Adaugat de: Brother | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Copyright Strong Hub © 2024Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?