Strong Hub
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
IT [50]
Tutoriale [25]
Jocuri [19]
Cautare
Calendar
«  Martie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Joi, 04.25.2024, 5:38 PM
Principala » 2010 » Martie » 16 » Windows remote desktop, control la distanta rapid si simplu fara softuri aditionale
8:53 PM
Windows remote desktop, control la distanta rapid si simplu fara softuri aditionale
In acest tutorial video veti vedea ce este si cum se foloseste functia Remote Desktop din windows, aceasta ne ajuta sa intram de la distanta pe un alt computer si sa rezolvam unele probleme pe care le poate avea computerul asistat, pentru unii, Remote Desktop din Windows xp ,vista sau 7 poate folosii si la “altceva”.
De ce sa ne complicam cu alte softuri cand avem sub nasul nostru un program destul de bun pentru remote control, noi am prezentat de-a lungul timpului mai multe softuri de remote, avem tutorial video cu TeamViewer, Tight Vnc sau LogMeIn, acestea sunt softuri bune insa si utilitarul din windows “remote desktop” este foarte bun, pe alocuri pot spune ca este mai bun decat multe alte softuri third party.
Pentru a putea stabili o sesiune de remote cu aplicatia Remote Desktop din Windows, trebuie sa avem urmatoarele lucruri puse la punct:
1. Conexiune internet pe ambele computere, conexiunea ar fi bine sa fie cat de cat rapida pentru o experienta placuta, functioneaza cu orice fel de conexiune insa trebuie sa renuntam la unele “bling-bling-uri”.
2. Pe computerul asistat trebuie sa avem OBLIGATORIU parola pe un cont cu drepturi de administrator, nu trebuie sa fie neaparat contul pe care-l folosim noi, putem face un cont nou insa trebuie neaparat sa aiba o parola pusa si drepturi de administrator.
3. Tot pe computerul controlat trebuie sa fie activata functia Remote Desktop, am aratat in tutorial cum se face.
4. Daca aveti router trebuie sa faceti un port forwarding pentru aplicatia Remote Desktop din windows, aceasta foloseste portul 3389, am specificat in tutorial si cum se face port forwarding pentru aceasta aplicatie (pentru cei care nu se descurca pot viziona un alt tutorial video despre setari port forwarding pe care l-am realizat cu ceva vreme in urma).
Computerul de pe care se initiaza sesiunea Remote Desktop nu trebuie sa indeplineasca aceste conditii, este suficient sa aiba instalat un sistem de operare windows xp , vista sau windows 7.
Mai multe despre functia Remote Desktop din Windows aveti in urmatorul tutorial video…
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta!

Categorie: Tutoriale | Vizualizari: 409 | Adaugat de: Brother | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Copyright Strong Hub © 2024Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?