Strong Hub
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
Muzica [6]
Filme [20]
Cautare
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Miercuri, 03.21.2018, 8:02 AM
Principala » Articole » Filme

Nowhere Boy

Filmul este despre viaţa de adolescent a lui John Lennon în perioada când s-a apucat de cântat şi a înfiinţat Beatles-ul.

NOWHERE BOY se bazează pe o carte scrisă de sora vitregă a lui John Lennon, Julia Baird : ‘Imagine This: Growing Up With My Brother John Lennon’. Cartea vorbeşte despre viaţa lui Lennon înainte de Beatles şi despre prima dată când l-a întâlnit pe Paul McCartney.

John Lennon a fost un tânăr curios şi amuzant, care a crescut în suburbiile oraşului Liverpool. Familia lui era formată din cele două surori extraordinare ale sale, care erau în permanenţă în competiţie pentru dragostea lui, Mimi - mătuşa formidabilă care l-a crescut de la vârsta de 5 ani şi Julia, mama care l-a abandonat lăsându-l în grija mătuşii.

Tânjind la o familie normală, John se refugiază în artă şi în noua muzică ce pătrundea din Statele Unite. Geniul său tânăr găseşte un spirit similar în tânărul Paul McCartney. Însă odată ce noua viaţă a lui John începe, adevărul despre trecutul său îl poartă către o tragedie din care nu poate scăpa niciodată.

Categorie: Filme | Adaugat de: Brother (03.12.2010)
Vizualizari: 169 | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Copyright Strong Hub © 2018Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?