Strong Hub
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
IT [50]
Tutoriale [25]
Jocuri [19]
Cautare
Calendar
«  Martie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Joi, 03.28.2024, 9:35 PM
Principala » Arhiva intrărilor
Vom vedea in urmatorul video tutorial cum se downloadeaza filme noi sau filme de calitate si cum putem gasii subtitrari pentru ele care sa fie si sincronizate.

In prima parte a tutorialului voi raspunde unor oameni care probabil m-au inteles gresit in ceea ce priveste subiectul din tutorialul ” Spuneti nu PATRONILOR cu siteuri de torrente romanesti care va pun sa va logati ” .

In a doua parte vom trece direct la download-ul unui film de pe un site de torrente (isohunt) in timp ce o sa va spun si cum stau lucrurile cu filmele si cu calitatea lor.

Pe urma vom merge pe site-ul:subtitrari.regielive.ro ca sa download-am o subtitrare pentru filmul pe care l-am download-at

Vom vorbii in acest tutorial si despre oamenii care fac posibila descarcarea libera a acestor filme,care din punctul meu de vedere merita tot respectul meu si sper al tuturor.multumim pentru ceea ce faceti pentru toata lumea ( fxg,axxo,kingben,etc) scuze pentru cei pe care nu i-am pomenit.

Sper ca toata ... Detalii... »

Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 472 | Adăugat de: Brother | Data: 03.10.2010 | Comentarii (0)

In acest tutorial vom vedea cum se instaleaza Damn Nfo viewer,care este o aplicatie ce ne ajuta sa vizualizam mesajele din interiorul folderelor de pe torrente.

In momentul in care descarcam ceva de pe torrente,fie ca sunt jocuri sau filme fie ca sunt softuri, in folderul in care se afla executabilul si cu keygen-ul se mai gaseste cite un fisier ciudat care nu prea ne dam seama ce este cu el,ei bine acele fisiere sunt fisiere nfo adica un format de fisiere info despre continutul downloadat si care mai contin instructiuni despre instalarea jocului sau a softului,serialele,detalii despre cum se genereaza un serial cu ajutorul keygen-ului sau metoda de aplicare a crack-ului sau a patch-ului.

Mai pe scurt acest fisier ne invata cum sa folosim si sa crack-uim ce am descarcat.

Damn Nfo viewer ne ajuta sa deschidem aceste fisiere nfo, create de persoanele care au crack-uit acele fisiere(jocuri,softuri,filme) pe care noi le-am descarcat.

Filmele nu contin crack sau instructiuni ... Detalii... »

Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 788 | Adăugat de: Brother | Data: 03.10.2010 | Comentarii (0)

Multi dintre voi poate stiu cum sa downloadeaza muzica,jocuri,filme, dar cind e vorba de instalat un joc care sa contina crack sau mai multe jocuri in format iso poate fii o problema din cauza ca acestea sunt intr-un format virtual iar ca sa functioneze au nevoie de un drive virtual ( daemon tools ) si de un crack ( fisier modificat de crack-eri ).

In acest tutorial video o sa va prezentam toti pasii si anume

-download program (daemon tools)

-instalare program (daemon tools)

-montare imagine iso

-instalare joc

-introducere crack

Acum mai ramine o problema si cum anume facem rost de jocuri noi care sa si functioneze.

Am avea mai multe optiuni cum ar fii urmatoarele programe : odc,apex dc,utorrent.

In acest tutorial video vom vedea cum se instaleaza un joc sau cum se monteaza un joc in format iso cu daemon tools si in cele din urma cum se baga un crack.


... Detalii... »
Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 1197 | Adăugat de: Brother | Data: 03.10.2010 | Comentarii (0)

Probleme cu foldere sau fisiere blocate ?

In acest video tutorial va prezentam cum puteti sterge sau debloca un fisier folosind softul unlocker.

De multe ori ni se intampla sa nu mai putem sterge un fisier fie ca ruleaza un serviciu sau un proces din windows pe care nu stim sau nu putem sa-l oprim.

O problema poate deveni cind si dupa ce am restartat pc-ul folderul sau fisierul ramin blocate.

De aceea va invitam sa urmariti video tutorialul urmator si sa downloadam si instalam impreuna softul unlocker lasind in urma deblocarii un sistem de operare functional.

Vizionare placuta

Sursa: videotutorial.ro

Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 422 | Adăugat de: Brother | Data: 03.10.2010 | Comentarii (0)

Un utilizator de DC++ din Cluj care punea la dispozitia publicului prin intermediul programului instalat melodii si alte produse protejate de copyright a platit in luna ianuarie 10.000 de lei Asociatiei Industriei Muzicale din Romania (AIMR) pentru a acoperi un prejudiciu si a fi scos de sub urmarire penala, a anuntat asociatia, intr-un comunicat.

Persoana in cauza a fost audiata de Parchet si i s-a pus in vedere sa contacteze reprezentantii partilor civile in vederea acoperirii daunelor materiale. La inceputul anului 2009 AIMR a formulat catre IPJ Cluj plangere penala impotriva unui utilizator DC++. In urma cercetarilor penale s-a identificat faptuitorul si a fost audiat de catre Parchet, ocazie cu care a recunoscut ca a utilizat DC++, insa fara sa stie ca este ilegal.

Parchetul i-a pus in vedere sa contacteze reprezentantii partilor civile (reprezentantii titularilor de drepturi, printre care si AIMR), in vederea acoperirii daunelor materiale, circumstanta in ... Detalii... »

Vizualizări: 351 | Adăugat de: Brother | Data: 03.09.2010 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 8 9 10

Copyright Strong Hub © 2024Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?