Strong Hub
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
IT [50]
Tutoriale [25]
Jocuri [19]
Cautare
Calendar
«  Martie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Vineri, 03.29.2024, 9:20 AM
Principala » 2010 » Martie » 14 » Allied Telesis a lansat placile de retea de fibra optica single-mode pentru distante mari
8:05 PM
Allied Telesis a lansat placile de retea de fibra optica single-mode pentru distante mari
Allied Telesis, producator global de solutii inovatoare de switching IP/Ethernet si leader in industria solutiilor pentru retelele IP Triple-Play, a dezvoltat noi modele de placi de retea, care dispun de porturi de fibra optica single-mode pentru a permite transferul de date pe distante mari, de pana la 20 km pe Fast Ethernet si pana la 10 km pe Gigabit Ethernet.

Placile de retea sunt compatibile cu orice tip de echipament periferic, fiind conforme cu standardele Peripheral Component Interconnect (PCI) si Peripheral Component Interconnect Express (PCIe). Cele 4 placi de retea sunt disponibile cu conectori SC, pentru Fast Ethernet si cu conectori LC, pentru Gigabit Ethernet.

O preocupare des intalnita este faptul ca pe fibra optica multi-mode Gigabit Ethernet nu se pot transmite informatii in mod eficient pe distante mari, iar pentru Ethernet se poate ajunge doar pana la 2 km. Utilizand fibra optica single-mode, acum se poate comunica pe distante de pana la 20 km pentru Fast Ethernet si pana la 10 km pentru Gigabit. Datorita securitatii sporite a transmisiunilor pe fibra, aceasta este deja utilizata in sectoare precum aparare nationala si institutii guvernamentale.


"Allied Telesis este incantat de faptul ca ofera solutia optima companiilor care pana acum trebuiau sa aleaga intre viteza si distanta", a declarat Nick Parades, Product Manager Allied Telesis. "Securitatea datelor a fost intotdeauna principala preocupare a companiilor care detin informatii confidentiale. Aceasta noua gama de placi de retea asigura cel mai inalt nivel de securitate". Modelul AT-2701LX20/SC este o placa de retea PCI, Fast Ethernet, cu conector SC, pentru transmisiuni pe fibra optica single-mode pe distante de pana la 20 km.

Modelul AT-2712LX20/SC are o interfata PCIe, ofera aceleasi functionalitati si in plus realizeaza criptarea datelor. Modelul AT2916LX10/LC este o placa de retea PCI, Gigabit Ethernet, cu conector LC, pentru transmisiuni pe fibra optica single-mode pe distante de pana la10 km. Modelul AT-2972LX10/LC ofera aceleasi functionalitati si are o interfata PCIe. Placile sunt disponibile in ambele versiuni de montare, cu design full- si low-profile.

Noile modele de placi de retea sunt disponibile in America de Nord, urmand sa devina disponibile pentru Europa in cursul acestui an.

Pentru mai multe detalii cu privire la echipamentele Allied Telesis, vizitati www.alliedtelesis.ro.

Oferta de produse Allied Telesis este disponibila prin GENESYS DISTRIBUTIE, distribuitor autorizat in Romania.

Sursa

Categorie: IT | Vizualizari: 352 | Adaugat de: Brother | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Copyright Strong Hub © 2024Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?