Strong Hub
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
IT [50]
Tutoriale [25]
Jocuri [19]
Cautare
Calendar
«  Martie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Vineri, 03.29.2024, 6:44 PM
Principala » 2010 » Martie » 16 » Instalare drivere, language pack limba Romana si multe altele prin Update pe Windows 7 si vista
9:02 PM
Instalare drivere, language pack limba Romana si multe altele prin Update pe Windows 7 si vista
Marea problema dupa fiecare reinstall de Windows este ca nu avem drivere. Multi dintre noi probabil au pierdut CD-ul cu drivere, altii probabil il au, insa placa lor de baza fiind un model mai vechi nu contine si driverele pentru noul sistem de operare Windows 7 sau Vista si cum cautarea manuala a driverelor nu este un procedeu tocmai usor si la indemana tuturor, m-am gandit sa fac acest tutorial video.

Windows Vista precum si Windows 7 vin cu o optiune foarte bine pusa la punct. La ce ma refer? Pai sa zicem ca am instalat Windows Vista sau Windows 7 si nu avem drivere. Ei bine, cel mai la indemana pentru a ne gasi driverele necesare sistemului de operare si componentelor este sa ne folosim de functia Windows Updates. Evident cei care aveti windows-urile piratate veti fi prinsi si depistati ca folositi un windows piratat insa ca un “remediu” la aceasta va sfatuim sa vizionati tutorialul despre Rearm dar nu asta e ideea ci faptul ca activand functia Automatic Updates si verificand dupa updateuri, Windows Vista si Windows 7 ne cauta si driverele in cazul in care nu le avem instalate.
Totodata procedand astfel avem posibilitatea tot prin automatic updates sa instalam interfata in limba Romana si astfel vom avea Windowsul in limba romana sau orice alta limba dorim.

Pentru cei ce nu isi permit un Windows original fie el Vista sau Windows 7 colegul meu Cristi a facut un tutorial despre versiunea Windows 7 Enterprise ce este oferita gratuit la download de catre cei de la Microsoft si il veti avea functional full pe o perioada de 90 de zile si astfel veti putea beneficia fara probleme sau teama de a fi depistati, atunci cand va folositi de automatic updates pentru a instala drivere sau interfata in limba romana. Daca va intrebati ce veti face cu aceasta versiune de Windows 7 Enterpries dupa ce vor trece cele 90 de zile eu va voi raspunde ca, avem si pentru asta o solutie. Pentru cei ce vor sa refoloseasca Windows Enterpries dupa ce au expirat cele 90 de zile de functionare noi am reazlizat un tutorial despre functia REARM o functie foarte cunoscuta deacum de catre cei pasionati de IT, functie ce va permite sa reactivati de 3 ori perioada de trial a oricarei versiuni de Windows Vista, Windows 7 sau Windows 7 Enterpries.

Nu va poate garanta nimeni ca procedand ca in metoda din tutorial Windowsul va va gasi driverele! Mai ales daca aveti o placa de baza foarte veche sau una foarte noua este posibil ca driverele sa nu se afle in baza de date a celor de la microsoft si astfel este posibil ca procesul de cautare dupa updateuri sa nu va returneze nici un rezultat cu privire la drivere.

La fel este posibil ca odata aceste drivere fiind gasite si instalate prin automatic updates sa nu fie exact driverele care trebuiesc si astfel se pot ivi errori sau o proasta functionare a deviceurilor pentru care sa instalat driverele.

Dar in majoritatea cazurilor aceasta metoda de a instala driverele da rezultate si foarte putini au fost cei care nu au obtinut rezultate satisfacatoare.
Inca un aspect foarte important este faptul ca instaland driverele prin Automatic Updates nu vezi beneficia si de partea software a componentei respective ci doar de driver si atat. stiti foarte bine ca atunci cand instalati manual driverele de pe CD sau siteul producatorului pe langa driver aveti si softul pentru control asupra componentei respective. Spre exemplu la placile ATI aveti CCC adica Catalyst Control Center, un centru de control de unde puteti seta mai in amanunt placa video, pentru placile audio Realtek aveti Realtek HD Audio Manager. Ei bine nu veti avea parte cum spuneam decat de driver si nu si de partea software pentru setarile amanuntite cum ar fi CCC (Catalyst Control Center) centru de control pentru placile ATI sau Realtek HD Audio Manager, centru de control pentru placile audio Realtek.

Acestea fiind spuse eu va invit sa urmarim impreuna acest tutorial video

Pentru cei care doresc un windows trial pentru o perioada mai mare de 90 de zile, este recomandata urmarirea acestor tutoriale video:tutorialul despre Rearm si tutorial despre versiunea Windows 7 Enterprise.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta!

Categorie: Tutoriale | Vizualizari: 1043 | Adaugat de: Brother | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Copyright Strong Hub © 2024Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?