Strong Hub
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
IT [50]
Tutoriale [25]
Jocuri [19]
Cautare
Calendar
«  Martie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Joi, 04.25.2024, 12:04 PM
Principala » 2010 » Martie » 16 » Paragon drive backup express un program pentru siguranta datelor gratuit si foarte usor de folosit
10:26 PM
Paragon drive backup express un program pentru siguranta datelor gratuit si foarte usor de folosit
Simplu nu inseamna prost, aici simplitatea inseamna eficienta si economie, avem doar 8 butoane care contin strictul necesar pentru un program de backup.

Siguranta datelor este din ce in ce mai importanta, toata lumea isi tine datele pe computer si o eroare software sau hardware ne poate face sa pierdem date importante intr-o secunda, poate pina acum ati ezitat sa folositi solutii de backup din cauza pretului, avem in acest tutorial o solutie gratuita si totodata eficienta.

Putem face backup la intreg hard disk -ul, la partitii si la master boot record , backup-ul la sistemul de operare o sa fie cel mai popular insa eu va sfatuiesc sa faceti backup si la datele personale (poze, filmulete cu familia, documente importante) .

Paragon Drive Backup ne ajuta sa facem rapid aceste copii de siguranta ale partitiilor, deasemenea putem crea un mediu bootabil cu care sa intram din bios in caz ca sistemul de operare nu mai vrea sa porneasca, mediul bootabil poate fi un CD/DVD sau chiar un stick usb.

In clipa in care windows-ul nu mai vrea sa porneasca punti la treaba mediul bootabil si restaurati sistemul foarte simplu, introduceti CD/DVD-ul sau stickul usb si setati din bios se se booteze de pe device-ul bootabil, o sa aveti doua comenzi principale: Backup si Restore si bineinteles comenzile de oprire sau restartare a computerului .

Va recomandam sa faceti backup pentru sistemul de operare, documentele importante si sa le depozitati pe un hard disk extern sau pe alta partitie, ideal este hard extern sau alt hard disk, datele foarte importante este bine sa le pastram pe doua hard disk-uri pentru o siguranta sporita.

Vizionare placuta!

Categorie: Tutoriale | Vizualizari: 366 | Adaugat de: Brother | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Copyright Strong Hub © 2024Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?