Strong Hub
Forma intrarii
Cautare
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Vineri, 03.29.2024, 2:56 PM
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Cautare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Brother  
Forum » Strong Hub Forum » General » Regulile forumului Strong Hub
Regulile forumului Strong Hub
BrotherData: Miercuri, 03.10.2010, 11:03 AM | Mesaj # 1
Sergent
Grup: Administrators
Mesaje: 27
Reputaţie: 0
Status: Offline
1. Pe acest forum sunt binevenite toate persoanele (indiferent de rasa, religie, vârsta, sex, apartenenta sociala etc), persoane care doresc sa schimbe experienta, idei, sa ceara ajutor, sa ajute, sa comunice.

2. Mesajele exprima parerea autorilor lor, si nu in mod neaparat parerea acestui forum.

3. TOTI membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate

4. Nu se admite folosirea acestui forum pentru a posta materiale despre care se stie ca au un continut fals si / sau defaimator, lipsit de acuratete, abuziv, vulgar, care incita la ura, hartuitor, obscen, profan, cu orientare sexuala, de amenintare, care invadeaza viata privata a unei persoane sau orice alte materiale care sunt opozabile legilor in vigoare.

5. Nu se tolereaza sub nici o forma promovarea pirateriei. Sunt interzise crack-urile, warez-urile, ca si orice alta forma de încurajare a softului ilegal.

6. Când creati un nou topic, aveti grija ca titlul acestuia sa fie cât mai sugestiv pentru continut, corect si complet, si mai ales sa-l creati la rubrica corespunzatoare continutului.

7. Este interzisa postarea titlulului cu majuscule, ca si folosirea exagerata a majusculelor în text

8. Fiecare post trebuie sa fie la obiect, scris corect gramatical, fara înflorituri de genul abundentei literei k, sh, tz sau a mesajele monosilabice cu un continut de genul ihi, yep, yeah sure etc. va fi sters. Folosirea în exces a acestor semne smilies nu este recomandata. Nu se vor tolera persoanele care vor sa para interesante în acest mod.

9. Înjuraturile, certurile, atacurile la persoana etc, nu îsi au locul aici. Daca nu sunteti de acord cu ceea ce a spus o persoana, combateti mesajul cu argumente, nu atacati persoana. Fiecare trebuie sa respecte punctul de vedere al celuilalt, de aceea recomandam sa fiti obiectivi fara a ataca sau a încerca sa va impuneti punctul de vedere. De asemenea, sunteti rugati sa va abtineti în a face declaratii neacoperite în cazul subiectelor controversate. Tocmai pentru a pastra armonia forumului, sunteti rugati sa scrieti la obiect, respectând subiectul si atmosfera fiecarui topic.

10. Pe forum se pune accent pe calitate si nu pe cantitate. Decât un sir întreg de posturi scurte, de umplutura, mai bine unul singur, mai mare si la obiect. Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa posturi. Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi. In afara de titulaturile Member, Advanced Member si Senior Member nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine.

11. Cu exceptia forumului Diverse mesajele voastre vor trebui sa respecte stric temele celorlalte forumuri. Daca in cadrul unui forum cu tema fixa este neaparat necesara existenta unui post off-topic, acesta va fi insotit de mentiunea [off-topic]. Administratorii si/sau Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge acest tip de mesaje FARA avertisment

12. Moderatorii/administratorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce variaza de la un simplu avertisment, banarea contului pe o perioada (ne)determinata, pe o sectiune sau pe intregul forum, pana la stergerea definitiva a contului in cauza. Aceste sanctiuni sunt aplicabile tuturor userilor daca nu se respecta punctele incluse in prezentul regulament.

13. Vom aplica toate masurile necesare, în opinia noastra, pentru a pastra discutiile pe acest forum pe un ton prietenesc si informativ, astfel încât toata lumea sa câstige prin vizitarea lui. Vom incerca sa fim cat mai intelegatori si flexibili atata timp cat discutiile de pe acest forum vor decurge intr-o maniera civilizata.

14. Administratorul si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email la administratorul forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.
Acest regulament intra in vigoare in 24 ore de la afisarea lui. Regulamentul poate si va fi modificat FARA instiintarea prealabila a userilor asa ca din cand in cand ar fi bine sa mai aruncati o privire peste el...


You can never learn to be strong - but you can DECIDE to BE strong !
 
Forum » Strong Hub Forum » General » Regulile forumului Strong Hub
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:


Copyright Strong Hub © 2024Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?