Strong Hub
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
IT [50]
Tutoriale [25]
Jocuri [19]
Cautare
Calendar
«  Martie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Joi, 04.25.2024, 0:09 AM
Principala » 2010 » Martie » 16 » Aimp2 clona Winamp Pro, instalare prezentare interfata si setare player audio
9:01 PM
Aimp2 clona Winamp Pro, instalare prezentare interfata si setare player audio
Cand vorbim de un player audio ne gandim mereu la Winamp. El e un fel de Internet Explorer al playerelor. De ce? Pentru ca lui nu i se adauga decat interfete noi si cam atat. El nu are o comunitate in jurul lui, care sa-l faca mai bun .
Cei de la Winamp nu mai sunt de mult lideri. Desi e mai bun pentru sistemele audio mai slabe, el nu mai are o cota de piata asa mare . Pentru ca acum nici manelele nu se mai aud bine cu Winamp. Winamp ruleaza greu de la versiunea 5, fiind mai greu de lucrat pe el, fara o configuratie buna.
Ce ne ramane de facut? Windows Media Player nu mai este ce a fost, Media Player Clasic nu este optimizat pentru redare audio.
Desi nu are o promovare pe masura performantelor, Aimp 2 exista. Este o “clona” a celebrului player Winamp. Ceea ce il diferentiaza de “original” este comunitatea de entuziasti din jurul lui. Este un player free, nu este nevoie sa platim nimic, nu are versiune PRO cu bani, el vine direct cu functii Pro, dar care nu tin de player (scrie CD AUDIO, face conversie audio, etc.).
Aceste functii le voi prezenta in alt tutorial. Oprindu-ne la functia principala de player, Aimp 2 stie sa lucreze mai bine cu fisierele, e mult mai prietenos cu utilizatorul, de aceea este foarte usor de utilizat.
Fiind o clona a Winamp, suporta si pluginuri de Winamp, care ajuta user-ul sa faca o trecere mai lina de la Winamp la Aimp. Nu e bine sa ramanem setati pe un singur player, e bine sa le mai schimbam intre ele. Daca colegul meu
Cristi a facut un tutorial despre Media Monkey, eu am facut unul despre Aimp, pentru ca voi sa aveti de unde sa algeti.
Putem sa comparam Winamp cu Aimp, insa ar trebui sa le inversam ordinea, pentru ca Aimp are de doua ori mai putine meniuri, insa e de doua ori mai bun.
De ce spun de doua ori mai bun? Pentru ca este de doua ori mai rapid, de doua ori mai aratos, de doua ori mai “light’ si de doua ori mai usor de utilizat, decat Winamp, care nu este altceva decat o “cucoana grasa si inutila”.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta!

Categorie: Tutoriale | Vizualizari: 652 | Adaugat de: Brother | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Copyright Strong Hub © 2024Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?