Strong Hub
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
IT [50]
Tutoriale [25]
Jocuri [19]
Cautare
Calendar
«  Martie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Vineri, 04.19.2024, 11:10 AM
Principala » 2010 » Martie » 16 » Cateva modalitati prin care va puteti personaliza browserul Mozilla Firefox
9:04 PM
Cateva modalitati prin care va puteti personaliza browserul Mozilla Firefox
Stim cu totii ca browserul Mozilla Firefox este cel mai folosit si cel mai indragit browser la ora actuala, insa nu sint multi cei care stiu cum sa isi personalizeze browserul sau care este de fapt puterea acestui browser. Mozilla Firefox este preferat de marea majoritate a utilizatorilor de internet datorita posibilitatii de adaptare in functie de nevoile fiecaruia prin instalarea plugin-urilor sau a addon-urilor ceea ce face ca browserul sa devina mult mai functional, mai personalizat. Pe siteul celor de la Mozilla Firefox se gasesc sute de addon-uri de la teme care mai de care pana la plugin-uri ce pot oferi functii in plus acestui nemaipomenit browser.

Mozilla Firefox by default (de baza) nu vine cu ceva foarte special, fara nici o tema mai speciala, sau add-on-uri si de multe ori aceasta simplitate a lui ne poate plictisi. De aceea in acest tutorial mi-am propus sa invatam impreuna cum, prin cateva click-uri putem sa facem Mozilla Firefox mai frumos prin aplicarea de noi teme (skin-uri), mai functional prin aplicarea de noi add-on-uri, mai practic prin dezactivarea unor toolbar-uri de care nu avem neaparat nevoie astfel prin eliminarea lor, spatiu alocat afisarii paginilor sa fie mult mai mare. Sigur, multi probabil o sa spuneti ca e doar un browser si atat. Ei bine nu este chiar asa, cu cateva add-on-uri se poate transforma intr-un tanc ce are la bord foarte multe unelte folositoare la nevoile noastre in navigarea pe internet.

Dar mai bine haideti sa urmarim impreuna acest tutorial video

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta!

Categorie: Tutoriale | Vizualizari: 470 | Adaugat de: Brother | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Copyright Strong Hub © 2024Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?