Strong Hub
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
IT [50]
Tutoriale [25]
Jocuri [19]
Cautare
Calendar
«  Martie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Vineri, 03.29.2024, 5:37 AM
Principala » IT

Intel DX58SO este o placa de baza ce suporta cele mai performante procesoare de pe planeta, Intel Core i7 si Intel Core i7 Extreme. Aceasta este echipata cu socket 1366 si cu chipset Intel X58+ICH10R.
DX58SO a fost proiectata pentru a dezlantui puterea de pe noile procesoare Intel Core i7 cu o putere bruta de procesare de pana la opt thread-uri. De asemenea suporta memorie DDR3 triple channel si suport complet pentru tehnologia ATI CrossFireX. Jocurile de astazi au nevoie de o platforma de calcul care ofera suport maxim pentru procesoare multi-threaded si grafica care iti fura ochii.

Dupa cum am spus mai sus, placa de baza suporta memorii DDR3 PC3-12800,PC3-10600,PC3-8500 cu frecventa de 1600/1333/1066, dispune de patru sloturi, capacitatea maxima suportata fiind de 16384 MB.
... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 356 | Adăugat de: Brother | Data: 03.18.2010 | Comentarii (0)

Nvidia a anuntat noua tehnologie de econimisire a energiei, Optimus, aceasta permite laptop-urilor comutarea intre cipurile grafice fara cunostinta utilizatorului. Aceasta tehnologie va fi foarte folositoare daca vrei sa te joci sau sa te uiti la filme HD in timp ce esti in miscare. Desi comutarea grafica nu este noua, Optimus este fara indoiala o evolutie extraordinara. In trecut userii erau fortati sa treaca peste mai multe hopuri prezente in pachetul multiplu Hula Hoops, iar ca rezultat multi au renuntat. Sistemul trecut necesita restartarea laptopului de fiecare data cand se dorea pornirea unui joc sau vizionarea unui film HD, in scopul de a porni cipul grafic mai puternic.

Versiunile viitoare au permis utilizatorilor comutarea fara a mai fi nevoie de restartare, dar aplicatiile ce foloseau cardul grafic trebuiau inchise, iar ecranul palpaia in momentul schimbarii. Utiliza ... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 337 | Adăugat de: Brother | Data: 03.18.2010 | Comentarii (0)

Un nou val de infectii cu “viermele” informatic Koobface ar putea afecta retelele sociale Facebook si Twitter, raspandindu-se prin profilele acestora, avertizeaza expertii Kaspersky Lab, care au observat in ultimele zile o crestere puternica a serverelor infectate.

“Hackerii si crackerii de pe Internet sunt suspectati ca planuiesc un atac de amploare”, a declarat Stefan Tanase, specialist la Kaspersky Lab, citat de Computer Weekly

Potrivit specialistilor, gradul cel mai mare de crestere a serverelor de comanda si control Koobface s-a inregistrat in Statele Unite ale Americii, unde a evoluat de la 48% la 52%. Mai mult de jumatate din numarul acestor servere este gazduit in SUA, depasind orice alta tara.

Pentru a reduce riscul infectarii, utilizatorii retelelor sociale sunt sfatuiti sa fie precauti cand acceseaza link-uri din mesaje suspecte, chiar daca expeditorul face parte din lista de “p ... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 353 | Adăugat de: Brother | Data: 03.18.2010 | Comentarii (0)

Microsoft a vandut peste 90 de milioane de copii ale sistemului de operare Windows 7 in mai putin de sase luni de la lansare.

Windows 7, care a fost pus in vanzare in luna octombrie, s-a vandut in 60 de milioane de exemplare pana la sfarsitul lunii ianuarie, potrivit Daily Telegraph.

Vanzarile sunt mai putin impresionante, insa, in ceea ce priveste clientii business. Peter Klein, directorul financiar al Microsoft, a recunoscut ca nu au succes in acest sector, dar acest lucru se explica prin faptul ca managerii IT din sectorul comercial sunt mai precauti.

Totusi, oficialii Microsoft spun ca numarul companiilor care vor sa isi faca un upgrade la Windows 7 este mai mare decat cel pe care l-au inregistrat cand au lansat versiuni precedente. Companiile ar putea sa fie incurajate si de upgrade-ul pe care Microsoft il va face in cursul acestui an.

Deocamdata, institutii importante, printre ca ... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 345 | Adăugat de: Brother | Data: 03.18.2010 | Comentarii (0)

Trei romani si-au parasit locurile de munca si s-au asezat in fata calculatorului. Vocile lor de bloggeri au avut ecou, iar in cativa ani au reusit sa-si intretina familiile numai din castigurile de pe on-line.

Aproape toate contractele de publicitate au curs in 2009 prin agentia Standout.ro, scrie Evenimentul Zilei.

“Publicitatea pe bloguri nu inseamna doar un banner si/sau un articol. Cele mai de succes campanii au avut concepte dedicate, au generat interactiune si preluari pe alte bloguri si in alte canale de social media”, a declarat pentru sursa citata Ionut Oprea, managerul agentiei Standout.

Vali Petcu este autorul celui mai de succes blog din Romania: Zoso.ro. Castiga peste 30.000 de euro pe an. Banii ajung la Zoso prin doua formate de publicitate: unul romanesc, cu contract si facturi, si celalalt prin sistemele de plata internationale.

Cetin Ametcea a inceput proiectul Arhiblo ... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 344 | Adăugat de: Brother | Data: 03.18.2010 | Comentarii (0)


Pe 15 martie 2010 se implinesc 25 de ani de cand a fost inregistrat primul domeniu .com.

Compania "Symbolics computers”, din Cambridge, a fost cea care a inregistrat primul domeniu .com de pe Internet, in 1985, fiind urmata de alte cinci companii, relateaza BBC.

Abia in 1997 s-a ajuns sa fie inregistrate un milion de domenii .com. In prezent se inregistreaza 668.000 de site-uri .com in fiecare luna.

"Cine ar fi crezut, in urma cu 25 de ani, ca Internetul va ajunge unde a ajuns acum. A fost ceva deschizator de drumuri”, spune Mark Mclaughlin, de la Verisign, compania care administreaza domeniul .com.

Un studiu realizat de ITIF arata ca profitabilitatea medie a companiilor care utilizeaza Internetul a crescut cu 2,7%, adica aproape 1,5 trilioane de dolari. Pana in 2020, se estimeaza ca Internetul ar trebui sa contribuie cu aproape 3,8 trilioane de dolari la economia ... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 378 | Adăugat de: Brother | Data: 03.18.2010 | Comentarii (0)

Dacă v-aţi pus vreodată întrebări de genul "câţi utilizatori de Internet sunt în Europa" sau "câte clipuri sunt redate zilnic pe YouTube", acum aveţi răspunsurile. Şi nu oricum, ci sub forma unui clip video care durează mai puţin de 4 minute.

Iată câteva din datele prezentate foarte frumos în clipul video amintit:

1.73 miliarde de utilizatori la nivel mondial (septembrie 2009)
418.029.796 în Europa
67.371.700 în Africa
20.970.490 în Australia
179.031.479 în America Latină
252.908.000 în America de Nord
738.257.230 în Asia

90.000 miliarde de e-mail au fost trimise în 2009
Adică 247 de miliarde în medie pe zi
200 de miliarde dintre acestea reprezintă media de spam-uri pe zi
Spam-ul reprezintă aproximativ 81% din totalul mesajelor
1.4 miliarde utilizatori de mail la nivel mondial

234 milioan ... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 340 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

Picnik a fost lansat în 2005 iar doi ani mai târziu a fost ales de cei de la Yahoo pentru editarea fotografiilor de pe Flickr. Achiziţionarea acestui serviciu de către Google, deşi surprinzătoare, nu este lipsită de sens. Va fi probabil integrat cu propriul serviciu de photo sharing, Picasa Web.

De ce a făcut Google rău? Pentru că a ales intenţionat serviciul folosit de cel mai mare rival: Flickr. Putea foarte bine să aleagă alt serviciu la fel sau poate chiar mai bun decât Picnik. Însă Google a ales intenţionat Picnik pentru a arăta cât de mare şi tare este el.

Pentru moment, nu vor fi schimbări majore în politica serviciului. Editarea fotografiilor stocate pe Flickr se va face în continuare folosind Picnik, doar că acesta va purta brandul Google. Pe viitor, va fi cel mai probabil implementat (exclusiv sau nu) în Picasa.

... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 324 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

Vă era dor de un nou episod Internet Explorer? Staţi liniştiţi căci este aici, proaspăt şi gustos. Microsoft a raportat o nouă hibă care permite hacker-ilor să obţină datele personale ale utilizatorilor dacă aceştia apasă tasta F1 într-o pagină Web special concepută de către infractorii cibernetici.

Internet Explorer este folosit în mare parte de începători şi tot începătorii sunt cei care apelează cel mai des la tasta de Help (F1), astfel că vulnerabilitatea reprezintă pentru ei un pericol foarte mare.

Până va apărea patch-ul care să cârpească breşa de securitate, Microsoft ne recomandă să nu apăsăm tasta F1 în browser.

Vulnerabilitatea poate fi exploatată doar pe sistemele de operare Windows XP, Windows 2000 şi Windows Server 2003.

Sursa

Categorie: IT | Vizualizări: 336 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

Kaspersky se laudă că tocmai au primit un brevet de invenţie în Statele Unite pentru o soluţie antivirus de tip hardware. Cu alte cuvinte, curăţarea harddisk-ului de viruşi nu se mai face cu o aplicaţie din sistemul de operare, ci cu un dispozitiv fizic, integrat în PC. Compania rusească a ajuns la acest concept în dorinţa de-a oferi modalităţi mai eficiente de luptă împotriva rootkit-urilor şi a viruşilor de tip cal troian. Un dispozitiv care lucrează la nivel hardware ar putea detecta mai uşor o breşă de securitate decât o aplicaţie din sistemul de operare. Conform brevetului, antivirusul hardware ar fi amplasat undeva pe traseul dintre harddisk şi placa de bază şi va fi dotat cu CPU şi memorie proprie.

Din păcate, în acest brevet nu este inclusă o modalitate de actualizare a bazei de date prin conectare directă la Internet, dispozitivul fiind dependent de o aplicaţie i ... Detalii... »

Categorie: IT | Vizualizări: 333 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 »

Copyright Strong Hub © 2024Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?