Strong Hub
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
IT [50]
Tutoriale [25]
Jocuri [19]
Cautare
Calendar
«  Aprilie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Voteaza Strong Hub
Nr. de voturi: 13
Prietenii site-ului
  • Radio Sun
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Vineri, 04.26.2024, 9:29 PM
Principala » Tutoriale
Cand vorbim de un player audio ne gandim mereu la Winamp. El e un fel de Internet Explorer al playerelor. De ce? Pentru ca lui nu i se adauga decat interfete noi si cam atat. El nu are o comunitate in jurul lui, care sa-l faca mai bun .
Cei de la Winamp nu mai sunt de mult lideri. Desi e mai bun pentru sistemele audio mai slabe, el nu mai are o cota de piata asa mare . Pentru ca acum nici manelele nu se mai aud bine cu Winamp. Winamp ruleaza greu de la versiunea 5, fiind mai greu de lucrat pe el, fara o configuratie buna.
Ce ne ramane de facut? Windows Media Player nu mai este ce a fost, Media Player Clasic nu este optimizat pentru redare audio.
Desi nu are o promovare pe masura performantelor, Aimp 2 exista. Este o “clona” a celebrului player Winamp. Ceea ce il diferentiaza de “original” este comunitatea de entuziasti din jurul lui. Este un player free, nu este nevoie sa platim nimic, nu are versiune PRO cu bani, el vine direct cu functii Pro, dar care nu tin de p ... Detalii... »
Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 652 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

In acest tutorial voi vorbi despre compatibilitatea programelor pe windows 7, cu totii stim ce nenorocire a fost in momentul lansarii windows vista, toata lumea era innebunita din cauza programelor care nu vroiau sa ruleze pe noul sistem de operare de la microsoft, se pare ca cei de la Microsoft s-au fript cu supa si acum sufla si-n iaurt deoarece ne pun la dispozitie mai multe unelte pentru rezolvarea incompatibilitatilor.

Prima unealta pentru rezolvarea problemelor de compatibilitate a programelor pe windows 7 este Compatibility Trubleshooter, acesta ne ajuta sa rulam programele mai vechi pe noul sistem de operare cu doar cateva click-uri de mouse, optiunea vine instalate cu sistemul de operare, nu treuie sa facem nimic special pentru a o folosii, trebuie decat sa dam click dreapta pe o aplicatie care nu vrea sa mearga si sa o rulam in modul Windows XP service pack 2, daca suntem multumiti de rezultat se poate lansa aplicatia in acest mod de fiecare data.

A doua metoda este c ... Detalii... »

Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 540 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

In acest tutorial video voi prezenta Opera Unite, schimbul de fisiere, crearea unui site sau blog, streamingul audio, share-ingul de poze, nu au fost niciodata mai simple, Opera Unite este un modul nou integrat in browserul Opera incepand de la versiunea 10.10, acesta ne pune la dispozitie o putere incredibila, Opera Unite poate fi in acelasi timp: server web (pentru un site), server ftp (pentru atrimite si primi fisere), galerie foto, server de streaming etc, server webcam, client-server chat si multe altele.
Pana acum browserul era doar un simplu program pentru vizitarera unor site-uri web si ocazional descarcarea fisierelor de pe http sau ftp, de acum lucrurile incep sa se schimbe, Opera a creat un modul activ, Opera Unite, care ne ajuta sa fim prezenti pe internet asa cum dorim noi, fara constrangeri si fara limitari, de acum nu mai trebuie sa folosim anumite retele de file sharing sau Yahoo Messenger pentru schimbul de fisiere sau pentru share-ul pozelor.
Odata cu instal ... Detalii... »
Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 376 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

In acest tutorial video veti vedea ce este si cum se foloseste functia Remote Desktop din windows, aceasta ne ajuta sa intram de la distanta pe un alt computer si sa rezolvam unele probleme pe care le poate avea computerul asistat, pentru unii, Remote Desktop din Windows xp ,vista sau 7 poate folosii si la “altceva”.
De ce sa ne complicam cu alte softuri cand avem sub nasul nostru un program destul de bun pentru remote control, noi am prezentat de-a lungul timpului mai multe softuri de remote, avem tutorial video cu TeamViewer, Tight Vnc sau LogMeIn, acestea sunt softuri bune insa si utilitarul din windows “remote desktop” este foarte bun, pe alocuri pot spune ca este mai bun decat multe alte softuri third party.
Pentru a putea stabili o sesiune de remote cu aplicatia Remote Desktop din Windows, trebuie sa avem urmatoarele lucruri puse la punct:
1. Conexiune internet pe ambele computere, conexiunea ar fi bine sa fie cat de cat rapida pentru o experienta placuta, fu ... Detalii... »
Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 410 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

El este de fapt NOD32 + Firewall. Este destul de bland cu sistemul (nu mananca resurse). Este ideal pentru persoanele active pe internet, pentru home useri. De ce sa alegem ESET ? Pentru ca este rapid, pentru ca scaneaza Extrem De Rapid si pentru ca nu ne omoara calculatorul. Nod32 a fost ani la rand (2007, 2008), cotat ca cel mai bun antivirus. Modulul antivirus din aceasta suita nu este foarte complicat de folosit, in comparatie cu competitorii sai directi (Bit Defender si Kaspersky).
Are meniuri destul de bine organizate.Eset Smart Security are un foarte bun firewall, care este destul de inteligent si nu necesita
o interventie prea desa a utilizatorului. Deasemenea are un foarte bun motor anti-spam. El poate fi integrat cu cei mai populari clienti de mail.
Merita incercat, macar trial. Este ceva bun, rapid si eficient. Suficient pentru cineva care nu are pretentii in materie de securitate.
Pe videotutorial.ro avem tutoriale video pentru majoritatea programelor po ... Detalii... »
Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 370 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

Este incredibil cat de bun este acest antivirus pentru pretul sau (gratuit), Avast 5 Free poate tine piept fara nici un fel de problema celor mai de puternice aplicatii de securitate, eu stiu multe aplicatii comerciale care nu ofera ce are Avast 5Free, in schimb au nerusinarea sa ceara o gramada de bani pe niste aplicatii care nu valoreaza doi bani, nu dau nume.

Instalarea este una lipsita de evenimente deosebite, exceptie fac cele doua momente in care ni se ofera cu bunavointa instalarea browserului Google Chrome si momentul in care installer-ul ne invita sa ne alaturam retelei Avast, asta bineinteles pentru imbunatatirea ser…., voi alegeti daca doriti sa instalati google chrome sau participati la reteaua avast cu informatii, bineanteles anonim.

Interfata este foarte draguta, aerisita, totul este foarte clar de la prima vedere, stiti voi, verde=bun, galben=atentie si rosu=nasol, asta cu culorile este Status Bar-ul si ne comunica in permanenta care-i treaba cu antivirusul, daca ... Detalii... »

Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 548 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

Acest antivirus este un antivirus cloud.
Aplicatiile cloud sunt aplicatii care consuma extrem de putine resurse pe computerul unde este instalat, cea mai mare parte a resurselor fiind consumate pe serverele aplicatiei.
Aplicatiile cloud au aparut inca din anii ‘90, insa doar in mediul business. Dupa anul 2001 ele au aparut si in mediul home-userilor. Cele mai cunoscute
aplicatii cloud sunt clientii on-line de e-mail (Yahoo Mail, GMail etc.), site-urile de file&photo sharing, editoarele on-line, motoarele de scanare
on-line de la antivirusi (BitDefender on-line scanner etc.) si multe altele.
Panda Cloud Antivirus este practic un client de antivirus, nu este un antivirus in toata puterea cuvantului, el se foloseste de conexiunea la internet pentru a accesa serverele sale si pentru a efectua diferite operatiuni (scanare). Antivirus-ul nu isi face nici un fel de update pe computer-ul nostru. Tot ce are el nevoie gaseste pe server.
Pentru al descarc ... Detalii... »
Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 355 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

Acum cateva zile va prezentam cum se face share intre sistemul de operare real si cel din virtual box fiind Windows. Daca metoda era una simpla pentru ca de obicei totul in Windows este foarte usor si totul consta in click-uri de mouse spre deosebire de Linux, pe Ubuntu Linux lucrurile stau putin altfel si aici ma refer la modul de instalare a utilitarului Guest Additions. Daca sistemul din virtual era XP, Vista sau Windows 7 instalarea lui Guest Additions precum si setarile pentru share-uirea fisierelor era una simpla cum am spus si mai sus, totul consta in cateva click-uri…nex, next, finish.

Pe Ubuntu Linux lucrurile stau putin altfel, defapt este la fel de simplu dar atunci cand nu stim ceva evident ni se va parea greu sau complicat.
In acest tutorial am ales sa prezint instalarea Guest Additions care este necesara pentru a putea comunica cu sistemul real precum si a beneficia de unele avantaje si anume acela de a putea redimensiona fereastra de lucru din sistemul virtual ... Detalii... »

Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 384 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

Da ati citit bine, Yahoo Mail Romania! Poate parea o gluma, dar nu este asa. Se spune ” pe surse ” ca Yahoo Romania va fi lansat ” la apa” in iulie 2010. Pana atunci se pare ca a aparut Yahoo Mail in Romana. Interfata e cam aceeasi, meniurile au fost traduse, insa nici acelea in intregime. Pentru a ne trece Yahoo Mail in limba Romana trebuie sa facem urmatorii pasi: mergem sus in dreapta, la Account Options, de acolo la limba, selectati Yahoo Espana. Dupa ce ati selectat Spania, dati Finish. O sa va ceara sa acceptati niste termeni si conditii. Inaite de a o face copiati in notepad link-ul de sus si inlocuiti “es” cu “ro” dupa care acceptati termenii si gata, aveti Yahoo Mail in romana.
Daca aveti ceva intrebari, sugestii, propuneri, la comentat cu voi. Deasemenea daca cineva nu se descurca, sau pune o intrebare, nu ii sariti in cap, ajutati-l. Ganditi-va cum erati voi la inceput, cand nici nu puteati tine mouse-ul in mana.

... Detalii... »

Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 368 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

La aceasta intrebare pe care multi dintre noi si-au pus-o vom raspunde un urmatorul tutorial video.

Mesaje enervante sau fara nici un rost le primim zilnic, aceasta se intimpla si cu complicitatea sau necunoasterea prietenilor nostrii, care ori nu stiu ori nu vor sa sa opreasca acest lucru ori pur si simplu aceste lucruri se intimpla fara voia lor.

Acum puterea este la voi, dab3 este un softulet mic si puternic care poate sa ne descurce in aceasta problema a mesajelor nesolicitate ( spam )

Cum sa te stergi din lista de messenger a unui prieten ? Foarte simplu.
Urmariti video tutorialul si veti afla.

Vizionare placuta!

Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 663 | Adăugat de: Brother | Data: 03.16.2010 | Comentarii (0)

« 1 2 3 »

Copyright Strong Hub © 2024Creator de site-uri gratuite — uCoz
Director Ro-Run Director web Cati vizitatori are siteul tau ?